Tarih: 01.10.2022 17:40

ATSO’ya İlk Aday Abdurrahman Yılmaz

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine sayılı günler kala Akhisarlı iş insanı Abdurrahman Yılmaz başkanlığa resmen aday olduğunu açıkladı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda 15 Ekim 2022 Cumartesi günü seçimli kongre düzenlenecek. Kongreye aday isimler bir bir açıklanmaya başlarken 1 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 10.30’da basın ve Akhisarlı iş insanları ile Kahve Diyarı’nda bir araya gelen iş insanı Abdurrahman Yılmaz, başkanlığa aday olduğunu kamuoyuyla paylaştı. Kahvaltı sonrası mikrofonu alıp konuşma gerçekleştiren Yılmaz işin ehli insanlar bu işi sürdürsün, ticaret yapmayan, işin içinde olmayan insanları başkan yapmamızın bir mantığı yok diyerek söze başladı ve mevcut yönetime sadece protokol görevlerini yerine getirip hiç iş yapmamak, gözle görülür bir atılım içerisine girmemekle yüklendi. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı sadece Gençliğe Hitabe ve Atatürk portresi dağıtmakla olmaz diyen Yılmaz, geçtiğimiz dönemki seçimlerde talihsiz bir olay yaşadığını bu aralıkta da Akhisar için çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

SEÇİMİ KAZANMASI HALİNDE

Akhisarlı iş insanı Abdurrahman Yılmaz, ATSO seçimini kazanması halinde Merkez Çarşı Hareketlendirme projesini hızlandıracağını, Akhisar’a üniversite kazandırılması için adımlar atılacağını, Akhisarspor için Organize Sanayi Bölgesi(OSB) için projelerinin olduğunu, kooperatifleşme üzerine adımlar atacaklarını, İlçemizin markalaşması açısından önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini aktardı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük gelire sahip olduğunu kaydeden Yılmaz, bu geliri Akhisar’a ve Akhisarlıların ihtiyacına göre ne gerekiyorsa yaparak kullanacaklarını söyledi. Soru cevap ile devam eden konuşmasının akabinde kahvaltı programı son buldu.

Kahvaltı programına katılanlar arasında Karabulut Şirketler Grubu sahibi Fatih Karabulut, Kuloğlu Ayakkabıcılığın sahibi Ali Kuloğlu, Merde Fırın sahibi Ufuk Merde, Mustafa Göç  gibi isimler yer aldı.

Haber Kaynak : Rüstem Savaş




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —