Tarih: 15.05.2024 18:22

565. ÇAĞLAK FESTİVALİNİN TANITIMI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

     Akhisar Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin organizasyonunu yaptığı Festival’de yine birçok etkinlik yüzbinleri bir araya getirecek.

Kültürel, sanatsal ve sportif onlarca etkinliğin gerçekleşeceği festival resmi olarak 27 Mayıs ile 2 Haziran 2024 tarihleri arasında Hüsnü Kahraman Gölet Alanında yapılacak. 

Festival programı, içeriği, bütçesi ve festivalin şehre katkıları konusunda açıklamalar yapan belediye Başkanı Besim Dutlulu seçimlerin 31 Martta olması nedeniyle her yıl aralık, ocak aylarında başlayan organizasyon çalışmalarının bu yıl nisan ayında başlayabildiğini, bu yüzden festival komitesinin kısa zamanda çok yoğun bir çalışma temposuyla güzel bir organizasyon içeriği çıkardığını belirtti.

Organizasyonun maliyeti, stand satışları, sponsor destekleri hakkında da bilgi veren Dutlulu festivalin maliyetinin stand gelirleri ve sponsor destekleri çıkarıldıktan sonra 2-3 milyon ₺ civarında olacağını ifade etti.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan belediye başkanı Besim Dutlulu gelecek yıl festivalin daha geniş kitlelere duyurulup katılımın genişletilmesi için çalışmalar yapılacağını belirtti. Dutlulu, “Yapacağımız davetlerle Türkiye’nin her köşesinden şehirlerden ve yurt dışındaki kardeş şehirlerimizden katılımları da sağlamayı hedefliyoruz. Bu sene hem kısa zaman diliminde çalışma yapıldığından hem de tasarruf tedbirlerinden dolayı program bu çerçevede gerçekleşiyor. Ancak gelecek yıl daha kapsamlı bir organizasyonla bu Festivali yaşatmaya devam edeceğiz. 

Halkımızdan bir ricamız var. Orada herkesin huzur içinde bir festival yaşayıp güzel zamanlar yaşayabilmesi için taşkınlık yapılmaması, aşırı alkol tüketilmemesi hususunda hassas olmalarını istiyoruz. 565. Çağlak Festivali hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GHA/ S.KOLLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —