Tarih: 18.01.2023 17:24

6’lı Masanın Cumhurbaşkanı adayı belli oluyor

Facebook Twitter Linked-in

6’lı Masanın Cumhurbaşkanı adayı belli oluyor; kritik tarih 30 Ocak

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, 6’lı masa Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak sorusunu cevaplayarak, kritik tarih olarak 30 Ocak’ı gösterdi.

Geçtiğimiz gün Manisa’nın Akhisar İlçesinde partilileri ile buluşan Genel Başkan Yardımcısı Aksoy İlçenin Parti binasında yönetim ve üyelerle bir araya geldi. Akabinde kendisine iletilen soruları yanıtlayan Genel Başkan Yardımcısı, iktidara gelmeleri halinde göç konusu üzerine atacakları adımlarla ilgili çalışmalar sürdürdüklerini belirterek bir iki hafta içerisinde bu konunun kamuoyuyla paylaşılacağını aktardı.

Konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs’ı muhtemel seçim tarihi olarak göstermesi üzerine duran Aksoy’a, 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacağı soruldu.

Aksoy bu konuya 26 Ocak’ta İYİ Parti ev sahipliğinde 6’lı masanın toplanacağını belirterek 30 Ocak’ı kritik tarih olarak gösterip uzlaşı sağlanan 2250 konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunulacak cevabını verdi.

İlay Aksoy İlçe programının devamında esnaf ziyaretleri yaparak esnaf ile görüştü. Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa’yı da makamında ziyaret etmelerinin ardından İlçe pazarında halkın nabzını tutarak Akhisar programını noktaladı.

Bu sırada Genel Başkan Yardımcısı Aksoy’a Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek, Akhisar İlçe Başkanı Ergin Kolçe ile Yönetimi, Kırkağaç İlçe Başkanı, Demirci İlçe Başkanı, Çiğli İlçe Başkanı, Saruhanlı İlçe Başkanı, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeleri; Enis  Sıdan ve Ali Osman Akgün ile Aksoy’un danışmanı eşlik etti.

GHA/ Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —