AK-EK’ten Akhisar Halkına Yeni Bir Lezzet!
Akhisar Halkına yıllardır iyi ürün, müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet eden AK-EK her geçen gün büyüttüğü ürün gamına eklediği lavaş ekmeğini Gazi şubesinden sonra Hilaliye şubesinde de üretmeye başladı.
Basınla gerçekleştirdiği ürün tanıtımında konu ile ilgili görüşlerini açıklayan AK-EK Yönetim Kurulu üyesi Ali Aksoy, “Akhisar’da unlu mamul üretimine başladığımız günden beri kaliteden ödün vermeden, damak tadına ve müşteri memnuniyetine hitap edecek ürün ve hizmet anlayışımıza devam ediyoruz.” diyerek başladığı konuşmasında yeni ürünleri hakkında bilgiler verdi.
Ali Aksoy “Gazi şubemizde üretmeye başladığımız lavaş, katkısız ve doğal olduğundan dolayı kısa sürede rağbet gördü. Halkımızdan gördüğümüz yoğun talebe yönelik Hilaliye Şubemizde de artık aynı lavaşı üretmeye başladık. Amacımız yeni ve geleneksel lezzetleri sentezleyerek halımızın beğenisine ve tüketimine sunmak. Hijyenik ortamda, usûl ve yönetmeliklere uygun olarak tandır ateşinde pişirilen lavaş ekmeğimiz vatandaştan beğeni aldı. Böylelikle vatandaşımızın taleplerini de daha rahat karşılama şansını yakalamış olduk.
Hilaliye şubemizde Ali Aksoy ve Emin Türker olarak bizler başta yönetim kurulu başkanımız İrfan Aksoy olmak üzere Mümin Türker,İbrahim Saraç Ağabeylerimizin desteği ile yeni ürünlerle halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.Amacımız elbette ürün gamımızı genişletmek olduğu kadar, geleneksel lezzetleri de yaşatmak. Tüm halkımızı bu güzel lezzetleri tatmaya bekliyoruz.”dedi.
GHA/ Süleyman Kollu

GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





