Akhisar Belediyesi Dans Topluluğu kayıtları başladı

Akhisar Belediyesi tarafından oluşturulan dans topluluğunun kayıtları başladı. Akhisar Belediyesi Dans Topluluğu, Türkiye’nin yedi bölgesinin yöresel halk oyunlarının yanı sıra modern dansların da eğitimini verecek.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sanatsal ve kültürel etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Belediye bünyesinde kurulan Dans Topluluğu’nda uzman eğitmenler önderliğinde 6-12 yaş çocuklar, 12-18 yaş gençler ve 18 yaş üzeri yetişkin gruplara yedi bölgemizin Türk Halk Oyunlarının yanı sıra Hip-Hop, Vals, Cha-Cha, Zumba, Sırtaki, Flamenko gibi dans kursları da verilecek.
“HEM SANAT HEM DE SPOR YAPACAKLAR”
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yöresel halk oyunlarını gelecek nesillere aktarmanın önemini vurgulayarak dünya dans kültürlerini Akhisarlılarla buluşturmak istediklerini ifade etti. Dansın, hem spor hem de sanat olarak değerlendirilebileceğini dile getiren Başkan Besim Dutlulu, “Akhisar Belediyesi olarak kurduğumuz Dans Topluluğu ile halkımızı yöresel ve modern dans kültürleriyle buluşturmayı hedefliyoruz. Akhisar’da bahsettiğimiz dansları yapmak isteyen veya yapmakta olan çok sayıda çocuk ve genç olduğunu düşünerek böyle bir girişimde bulunduk. Oluşturacağımız dans topluluğu, ulusal ve uluslararası arenalarda yapılacak yarışmalarda şehrimizi temsil edecek, özel günlerde sahneye koyacakları gösterileri halkımıza sunacaklar. Hem sanat hem de spor olarak değerlendirebileceğimiz dans kurslarına tüm halkımızı bekliyoruz.”
GHA

GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





