Tarih: 24.05.2019 18:12

AKHİSAR HUZUREVİN’DE HUZUR İFTARI

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi geleneksel iftar buluşması gerçekleşti. Huzur ve sukûnetin hakim olduğu gecede Sarıahmet Paşa Aşevi Müdürü emekli vaiz Ali Doru’nun dua ve Kur’an tilaveti ile oruçların açılmasının ardından sohbetin, ikramla yoğrulduğu adeta huzur iftarı yapıldı.

İftar yemeğinin ardından İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu İftar duasını yaptı ve eller aynı dua için açıldı.

İftar yemeği sonrasında Huzurevi ön bahçesinde yeni düzenleme yapılan bölümde çay ve sohbet gerçekleşti. Huzurevi sakini Yaşlıların hayat tecrübeleri ve anılarını dinleyen misafirler birçok konuda yaşlı huzurevi sakinlerinin bilgi ve deneyimini paylaşma fırsatı buldu. İlçe Kaymakamı Sabit Kaya yaşlılarla birebir sohbet kurarak onlar ve yaptıkları hakkında bilgiler aldı. Huzur evinin kurulduğu günden beri çalışmalar gerçekleştiren ve aynı zamanda huzurevinde hayatını devam ettiren bazı yaşlılardan ve Huzurevi Müdürü Suudi Arslan’dan huzurevinin tarihi gelişimini dinleyen Kaymakam Sabit Kaya hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Huzurevindeki iftar programına, Kaymakam Sabit Kaya , Garnizon Komutanı Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Gençlik Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim sayın ve Yönetim Kurulu, Ak Parti Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu, MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri. Büyükşehir İlçe Koordinatörü Tahsin Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Doğan Ensivri, Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Beyaz Yunus Derneği Başkanı Orhan Yavuz Ejder ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aşevi Müdürü Ali Doru , İlçe Müftüsü ve Din görevlileri, Huzurevi temelini atan Özcan Namlısoy Vakfı üyeleri, Huzurevi Ek Bina yapımını gerçekleştiren Hisar Yardımlaşma Derneği Başkan ve Üyeleri, Akhisar Engelli Meclisi Başkan ve Engelliler, Aile Bakanlığı Çocuk Evleri, Basın mensupları, huzurevi yaşlı ve personeli ile halktan  huzurevi gönüllüleri katılım sağladı.

GHA/ Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —