Akhisar Üniversitesi Derneği’nden yeni rektöre ziyaret..
Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Ziyarete Akhisar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Besim Dutlulu’nun yanı sıra Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ulusoy, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Akhisar Esnaf Odaları Başkanı Hasan Ali Men, Akhisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergun Kındıroğlu, Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, Akhisar MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal ve İşadamları İsmail Öktem ile Murat Tınazlı katıldı.
Derneğin çalışmaları hakkında Rektör Ataç’a bilgiler veren Başkan Dutlulu, Akhisar’daki eski sigara fabrikası alanında yapımı duran üniversite binasının fakülte olarak hizmet verilmesi ile ilgili taleplerini iletti. Başkan Dutlulu Akhisar’a üniversite kazandırılması için çalışmaya devam edeceklerini belirterek konu ile ilgili Rektör Ataç’ı Akhisar’a da davet etti.
Prof. Ataç nazik ziyaretleri için dernek üyelerine teşekkür ederek, “Meslek Yüksekokullarımız ilçelere ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda bir değişim getiriyor. İlçelerimiz de meslek yüksekokullarına en iyi şekilde sahip çıkıyor. Zaten ancak sahip çıkılırsa, ilçelerdeki okulları geliştirmemiz mümkün olabilir. Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya ve Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu’na bu anlamda çok teşekkür ediyorum” dedi.
Dernek üyeleri Rektör Ataç’a Akhisar’ın zeytinini hediye etti ve daha sonra hatıra fotoğrafı çekildi.
GHA

GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





