Akhisar’da dayanışmayla 100 bin adet maske üretiliyor
Akhisar’da gönüllü işçiler, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadeleye katkı sunmak amacıyla Akhisar Belediyesi işbirliğiyle 100 bin tıbbi maske üretimine başladı. Üretilen maskeler sağlık çalışanlarına, belediye personeline ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak.
Gönüllü işçiler bir tekstil fabrikasında, hiçbir ücret talep etmeden, Akhisar Belediyesi tarafından alınan tıbbi maskelik kumaşı dikmek için dikiş makinelerinin başına geçti. Sağlık çalışanları başta olmak üzere, Akhisar Belediyesi personelleri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz dağıtılmak üzere 100.000 adet tıbbi maske üretimi devam ediyor.
“BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDEREK AŞACAĞIZ”
Gönüllü emekçileri ziyaret eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar’da halk ile başlatılan dayanışmanın her geçen gün büyüdüğüne vurgu yaparak zor günlerin birlik ve beraberlik ile aşılacağını söyledi.
Başkan Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Ama bu zor günleri, hiçbir ücret talep etmeden tamamen gönüllülük esasıyla çalışan, mücadele eden ve üreten sizin gibi emekçilerimizin gösterdiği dayanışma örneği ile aşacağız. Akhisar Belediyesi olarak, aldığımız 100.000 adet tıbbi maskelik kumaşı işleyerek, sağlık emekçilerimize ve halkımıza dağıtılması için üreten siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.
Ücretsiz Dağıtılacak
Üretilen bu maskeler, hastanede steril edildikten sonra Akhisar’daki sağlık çalışanlarımıza, gece gündüz çalışan belediye çalışanlarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu Koronavirüs tehdidine karşı, TYH Tekstil’deki gibi emekçilerimizin göstermiş olduğu mücadele, dayanışma ve duyarlılık karşısında duygulanmamak elde değil. Sizlerle gurur duyuyor ve hepinizi yürekten alkışlıyorum. İyi ki varsınız. Bu zor günleri hep birlikte mücadele ederek aşacağız” dedi.
GHA/ www.gundemakhisar.com / Süleyman Kollu

GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





