AKHİSARSPOR’DA ÜYELİK AYRIMCILIĞI…
28.08.2020 tarihinde Akhisarspor’da üyeliklerin açılması için çağrıda bulunmuştuk. Akhisarspor Yönetimi bu iyi niyetli destek çağrımızı olumlu karşılamış, belli üyelik şartları ile Akhisar halkının şehrinin takımına üye olabileceği ilan edilmişti. Bu ilana istinaden toplanan Akgiad yönetim kurulumuz, gerek Akhisarspor Yönetiminin üyelik çağrısına destek vermek, gerekse üyelik açıklamasının tüm şehirde duyulması amacıyla çalışmada bulunmuştur.
Bu çalışmanın en önemli ayağı, derneğimiz üyelerinin toplu şekilde üyelik başvurusu yapmasıdır. 09.09. 2020 Tarihinde Akhisarspor yönetimi tarafından yapılan, duyuru ile üye kayıtlarının kabulüne başlandığı haberinden sonra toplu şekilde bireysel başvurularımızı Sayın Fatih Karabulut’a teslim ettik.
Başlatmış olduğumuz “Takımına üye ol, Akhisarspor’a destek ol” kampanyası sonrasında yaklaşık 100e yakın Akhisar’lı esnaf, işadamı ve şehrine sevdalı insan üyelik işlemlerinin tamamlanmasını beklemekteydi. Ancak, bu 100’e yakın insan içerisinden sadece 10 kişinin üyelikleri kabul edilip onaylanırken, 90 civarında kişinin aynı şartları yerine getirmesine rağmen üyeliklerinin onaylanmaması bizleri son derece üzmüştür. Üyelikleri onaylanan kişilerin üyeliklerinin onaylanmasına sebep olan, ancak diğer 90a yakın kişinin üyeliklerinin onaylanmamasına sebep olan hangi durumdur bilemiyoruz. Bu sorunun cevabının Akhisar iş dünyası ve Spor kamuoyu tarafından da merak edildiğini düşünüyoruz.
Akhisarspor’umuzun her zaman ve her durumda şeffaf, adalet ilkelerine bağlı ve şehrimizin değerlerini yücelten bir kurum olması gerekliliğinin bir kez daha altını çizmek istiyoruz.
Yinelediğimiz üzere asıl olan Akhisarspor’un menfaati, eski günlerine geri dönmesidir. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik krizi, yönetim krizine çevirmemek adına, Akhisarspor yetkililerinden üye kabulleri hakkında daha şeffaf daha hakkaniyetli bir süreç işletmelerini, sadece derneğimizden üyeliğe başvuranların değil, üye olup üyelik bekleyen tüm başvuru sahiplerinin adına talep etmekteyiz. Akhisarspor yönetiminin, hangi maksatla bahsi geçen 90a yakın kişinin üyelik işlemlerini tamamlamadığını kamuoyuna açıklaması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.
Saygılarımızla tüm kamuoyuna duyurulur.
Akgiad Yönetim Kurulu
GHA/SK
GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





