Tarih: 25.04.2025 18:40

......

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar'da yeni bir lezzet durağı bu gün hizmete girdi. Gülümseten Lezzet sloganıyla yola çıkan yeniyo döner işletmesi Akbank ara sokağında  ilçe protokolü ve geniş bir halk katılımı ile hizmete açıldı. 

Açılış programı duaların okunması ile başladı. Açılış kurdelesini, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Büyükşehir Belediye  Meclis üyesi Lütfü Akdağ, Lokantacılar Odası Başkanı Pınar Gören, Atso yönetim kurulu üyesi Mehmet Sıdan, işletmeci Harun Çümen birlikte kestiler. 
Hayırlı olsun dilekleri ile konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, güzel bir lezzeti Akhisar'a taşıyarak burada halkımızla buluşturan işletme sahibine teşekkür ederek, Akhisar Belediyesi olarak her zaman hizmet üretenlerin yanında olduklarını ifade etti. 

Açılış sonrası işletmenin ikramı protokol ve katılımcı halk tarafından beğeni ile karşılandı. 

GHA/ S. Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —