ATSO’DAN DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonu ile düzenlenen 2019 yılı Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri kapsamında, Manisa ili bölgesinde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ev sahipliğinde gerçekleşen programa firmalar yoğun ilgi gösterdi.
Programın açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy; “Son yıllarda ülkemizin dış ticaretinde önemli gelişmeler olmasına rağmen, hedeflenen rakamlara tam manasıyla ulaşılamamıştır. Bu gibi seminerler sayesinde siz değerli firma temsilcilerimizin çok daha bilinçli hale gelerek firmanızın ve ülkemiz ekonomik büyümesine katkı sağlamanız nihai amaçlarımızdandır. Sunum yapacak olan Ticaret Bakanlığımızın kıymetli temsilcilerine ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
Ticaret Bakanlığı Dış Temsilcilikler ve Uluslararası Etkinlikler Genel Müdürlüğü’nde görevli İhracatı Geliştirme Uzmanı Esin Şen, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Seda Kavruker ve Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Asım Çalış’ın sunumları ile katılımcılar İş Dünyası için Ticari Bilgiye Erişim, İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka ve Tasarım Destekleri, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E- Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi ve Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi konularında bilgilendirildi.
GHA

GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





