Tarih: 13.07.2023 20:41

BASIN İLAN KURUMU MANİSA ŞUBE MÜDÜRÜ AKHİSAR’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

Yerel basının önemi ve toplum üzerindeki etkilerinin konu edildiği istişare ve bilgilendirmelerde bulunmak üzere Akhisar’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit: “Basın toplumun vazgeçilmez unsurudur” dedi.

Akhisar’da iki gün çalışma ziyaretinde bulunan ve Altıeylül Gazetesini de ziyaret ederek yazılı basının sorunları, hedefleri ve görevleri konusunda görüş alış verişinde  bulunan Cirit Akhisar’da yerel medyanın önemine işaret etti.

AKHİSAR BASINININ SORUMLULUĞU VE MİSYONU BÜYÜK

İdris Cirit, “Akhisar Manisa’nın en lokomotif ilçelerinden biri. Dolayısı ile bu günlerde bil olması konularının dillendirildiği Akhisar’daki basın organları da oldukça büyük sorumluluklar taşımaktadır. Bu sorumlulukları ve misyonu yerine getirebilmesi için hedeflerine uygun vizyon sergilemelidir. Her geçen gün yeni medya unsurlarının etkinlik kazandığı bu çağda yazılı basının internet medyası ile kendini geliştirerek etkinliğini artırması gereklidir” dedi.

AKHİSARDA KURUM VE STK’LARI ZİYARET ETTİ

Akhisar’daki ziyaretlerinde Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar Belediyesi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Akhisarspor’u ziyaret eden İdris Cirit Altıeylül Gazetesinin Akhisar’da yazılı basın olarak birçok tanıtım ve haberleştirme konusunda başarılı işler yaptığını vurguladı. Cirit medyanın, yapılan icraat ve hizmetlerin tanıtımında toplum adına bir yansıtma görevi gördüğünün belirterek, “kurum ve stk ların yerel medyanın tanıtım ve enformasyon gücünü etkili kullanması onlar adına çok faydalı olacaktır. Yerel basın, yerelde yaşananları, beklentileri, sorunları, hedef ve projeleri kamuoyuna aksettirerek aynı zamanda iletişim kanallarının hep açık ve etkili kalmasını da sağlamaktadır” dedi.

ADINA HAZIRLANAN FORMA HEDİYE DİLDİ

Akhisarspor Başkanı ve yönetimini tesislerde ziyaret eden İdris Cirit’e kendisi için hazırlanmış forma hediye eden Akhisarspor Başkanı Özay Alkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Formayı alarak, Akhisarspor’un geçmişteki başarılı günlerine en kısa zamanda tekrar döneceğine inandığını, formayı onurla taşıyacağını belirten Cirit Basın İlan Kurumu adına bir kitap hediye etti. 

GHA/ S. KOLLU

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —