Dutlulu; “Tüm Akhisar’ın Belediye Başkanı Olmaya Adayım”
CHP Akhisar Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, Reşatbey ve Atatürk Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti. Her siyasi görüşten vatandaşların Dutlulu’ya ilgisi büyüktü.
Millet İttifakı’nın Akhisar’daki ortak adayı Besim Dutlulu, Reşatbey ve Atatürk Mahallelerini ziyaret etti. MHP’li, AK Partili, İyi Partili ve CHP’li vatandaşlar Besim Dutlulu’nun hizmet projelerini hayata geçireceklerine inandıkları için 31 Mart’taki yerel seçimde Dutlulu’ya oy atacaklarını ifade ettiler.
Reşatbey ve Atatürk Mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dutlulu, bir süre mahalle sakinleri ile sohbet etti ve projelerini anlattı. Mahalle sakinlerinden Mürsel Boğa, ailesinin yıllardan beri Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) desteklediğini fakat bu seçimde aday olarak ön plana çıkan Besim Dutlulu’yu destekleyeceklerini söyledi.
“BİZİM İÇİN ADAY ÖNEMLİ”
Mahallelerindeki diğer MHP seçmenlerinin arasında da Besim Dutlulu’ya destek verileceğinin konuşulduğunu söyleyen Mürsel Boğa, şu şekilde konuştu: “Açık konuşmak istiyorum. Bizim sülalemiz, bugüne kadar MHP dışında başka bir partiye oy vermedi. Ama yerel seçim olayına farklı bakıyoruz. Burada bizim için aday önemli. Babanızın belediye başkanlığı döneminde yaptıkları hizmetleri tüm Akhisar halkı biliyor. Hala o hizmetlerden yararlanan beldeler var. Bizim ailemiz de babanızın izinden gideceğinize inanıyor. Bu yüzden sizi destekliyoruz. Sadece benim ailem de değil, çevremde Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren arkadaşlarım da bu şekilde düşünüyor. 31 Mart’taki seçimlerde Besim Dutlulu diyeceğiz. Başarılarınız daim olsun”
“TÜM AKHİSAR’IN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA ADAYIM”
Hiçbir siyasi görüşü ayırt etmeden tüm Akhisar’a eşit hizmet götüreceğinin sözünü veren Dutlulu, bu seçimin parti seçimi değil hizmet seçimi olduğunu söyledi. Hizmet için bu yola çıkıtğını vurgulayan Dutlulu, “Kadını, genci, yaşlısı, her siyasi partiden, farklı siyasi görüşlere sahip vatandaşlarımızdan destekler alıyoruz. Zaten her yerde söylediğim gibi ben sadece bir kesimin değil tüm Akhisar’ın belediye başkanı olmaya adayım. Vatandaşın hangi partiden olduğuna bakmıyoruz. Bu bizim için önemli değil. Hizmet için bu yola çıktık. Bizim makam derdimiz yok. Biz çalışmaya geliyoruz. Bizi tercih ederseniz daha temiz, daha modern, vatandaşların daha mutlu olduğu bir Akhisar yaratmak istiyoruz” diye konuştu.
Başka bir vatandaş İyi Partili olduğunu ve seçimlerde Besim Dutlulu’ya oy atacağını söylerken, isimlerinin açıklanmasını istemeyen birçok AK Parti’li ve MHP’li seçmen de 31 Mart yerel seçimlerde Besim Dutlulu’ya oy atacaklarını söyledi. Haber Merkezi

GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





