Eryüksel, Akbuğa’yı ziyaret etti.
Elimizi Taşın Altına Koymaya Hazırız…
Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Eryüksel geçtiğimiz hafta olağan seçimli kongre ile üçüncü kez yönetime gelen Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa ve Yönetimini ziyaret etti. Yağmur çamur demeden üretime devam eden, en hayati ihtiyaç olan gıdanın sofralara ulaşmasını sağlayan çiftçilerimizi her zaman destekleyeceğiz diyen Eryüksel’e Akbuğa’dan destek Akhisar için ve akhisara bir şeyler yapmaya çalışan sizler için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırım sözleri ile geldi.
Seçime 44 gün kala çalışmalarını hızla sürdüren Cumhur İttifakı Akhisar Belediye başkan adayı Hüseyin Eryüksel Ziraat Odası ziyaretinde belediye olarak çiftçiye, üreticiye desteklerinin hep olacağını belirtti. Eryüksel yağmur çamur demeden üretimine devam eden çiftçinin en hayati ihtiyaç olan gıdanın sofralara ulaşmasını sağladığını belirtti. Eryüksel çiftçilerimizi her zaman destekleyeceğiz derken, Ziraat Odası Başkanı Akbuğa da ‘Akhisar’a bir şeyler yapmaya çalışan sizler için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırım’ diyerek destek açıklamasında bulundu.
Akhisar Ziraat Odası başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Akbuğa ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sunduklarını belirten Eryüksel “Ziraat Odası başkanımız ve yönetimi, yaptığı iş ve Tarımsal üretime katkısı bakımından oldukça sorumluluk isteyen, halkın temel ihtiyacı olan gıdanın üretimi ile direkt alakalı üreticinin meselelerine eğilen, onlara hizmet götüren bir kurumu temsil ediyor. Kendileri ile karşılıklı çok değerli görüş alışverişinde bulunduk. Ziraat Odası başkanımızın ‘sizler için her zaman elimi taşın altına koymaya hazırım’ sözü bizim için önemlidir. Kendisini tebrik edip, başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.
GHA/ gundemakhisar.com

GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor



