Tarih: 08.03.2019 21:32

Eryüksel, çam fidanı dağıtıp gönül aldı…

Facebook Twitter Linked-in

Eryüksel 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ dolayısı ile kadınlara çam fidanı hediye etti.Cumhur İttifakının Akhisar Ak Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryüksel,  8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Gıda sitesi ve THY tekstili ziyaret ederek çam fidanı hediye ederek kadınların  gününü kutladı. Eryüksel;  “Kadınlar bizim başımızın tacıdır. Bir gün değil her gün onları hatırlamalıyız. İyi ki onlar var. Hayatın her alanına kadın eli değmesi için çalışmalar yapacağız.”dedi.

Gıdacılar Çarşısında 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle dört bin adet çam fidanını kadın işçilere ve yöneticilere hediye edilirken,
“Sevgi, şefkat, sabır ve fedakarlığın sembolüdür kadın,Kendine güvenini ve inancını kaybetmeyendir kadın,Her zorluğa göğüs gerendir kadın,
Hayatı güzelleştiren ve mükemmel kılandır kadın” vurgusu yapıldı. Eryüksel “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.
TYH Tekstil Holding Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’nın İzmir’den gelerek ziyaretleri kabul etmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Hüseyin Eryüksel, “bizleri sıcak karşılama ve nazik ağırlamaları için çok teşekkür ederim. Akhisar Organize Sanayi Bölgemizde TYH Tekstil’de 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle çam fidanı dağıtmaya devam ediyoruz.
Kadın insandır, kadın itibardır, kadın iffettir, kadın iradedir, kadın istikbaldir, kadın istiklaldir. Kadın yoksa beşeriyet yoktur, hayatın canlılığı bitmiştir.Annesiniz, ablasınız, eşsiniz, yoldaşsınız. Fedakâr, cefakâr, koca yürekli kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, en iyi dileklerimi sunuyorum.”dedi.

GHA / Fatma Kayak Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —