FERDİ ZEYREK YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ EDİLİYOR ...
Elektrik akımına kapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in Manisa CBÜ Hafsa Sultan Hastanesinde tedavisine devam edilirken, sürecin stabil ancak iyiye doğru devam ettiği belirtildi.
Manisa'nın Güzelyurt Mahallesinde bulunan evinin havuzuna ait motordaki bir arızayı gidermeye çalışırken elektrik akımına kapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek kısa sürede olaya yerine gelen 112 acil ekibinin müdehalesi ve yaklaşık 70 dakika boyunca yaptığı kalp masajının ardından kalbi yeniden çalışmaya başladı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Manisa CBÜ Hafsa Sultan Hastanesinde tedavisine devam edilirken, sürecin stabil ancak iyiye doğru devam ettiği belirtildi.
Özgür Özel: Çok sevdiği Manisa'ya kavuşacak.
Hastaneye gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa İL Sağlık Müdürü Opr. Dr. Fatih Zeren Başkan Zeyrek'in durumu hakkında açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugün akşam saat 23.35 sıralarında Ferdi Başkanımız kendi konutunda büyük ihtimalle bir elektrik kaçağı olduğunu tahmin ettiğimiz havuzun motorundaki bir arızaya müdahale ederken suya elektrik kaçağı olmasından dolayı elektrik çarpması ile karşı karşı kalmış. Önce bir ses geliyor ailesi koşuyor, şalteri indiriyor hızla ve 112'yi arıyorlar. 5-6 dakika içinde ambulans geliyor. Durmuş olan kalbine kalp masajı yapıyorlar. Dakikalarca orada kalp masajı yapıyorlar ve sonrasında buraya geliyorlar. Ambulans geldiğinden itibaren doğru bir kalp masajı ve suni solunum yapıldığı için beynine oksijen gittiğini ve 70 dakika süreyle yapılan müdahalenin ilk 6-7 dakikası dışında beynine oksijen gitmiş olduğunu ümit ediyoruz. 70 dakika sonra ara ara gelen nabzı geri döndü ve kalbi atmaya başladı. Şuanda kalbi oldukça iyi bir şekilde atıyor bir destek olmadan çalışıyor.
Ara ara durumda bir değişiklik oldukça bilgi vereceğiz. Ben şuna inanıyorum. İnanılmaz bir dönüş oldu. Öyle 70 dakika sonra kalp falan çalışmaz. İnanılmaz bir dönüş gerçekleşti. Daha büyüğü gerçekleşecek. Ferdi kardeşimize kavuşacağız. Çok sevdiği Manisa'ya kavuşacak. O hepinizi seviyor. Siz onu seviyorsunuz. Hepinizden ricam sükunet ile işleri zorlaştırmadan dua ederek beklemeniz" dedi.
Zeren: Hastaneye birinci kapalı geldi.
Manisa İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Fatih Zeren ise yaptığı açıklamada, "Saat 23.30 civarında 112 Komuta Kontrol Merkezi'nde düşen çağrıda Ferdi Başkan'ın olduğu söylenen bir ihbar alındı. Elektrik çarptığına dair bir ihbardı bu. Ekiplerimiz olay yerine 8 dakika sonra ulaştı. Doktorla ekibimizle müdahaleler başlandı. Hastanın bilinç durumunun olmadığı gözlendi. Ondan sonra kalp masajı eşliğinde 112 ekiplerimizle hastanemize getirildi. Hastanemizde yapılan ilk müdahalelerle yoğun bakıma alındı hastamız. Yoğun bakımda gereken tedavisi sürüyor. Ancak kritik durumu sürmekte. Kalp masajı eşliğinde geldi. Kalbi durmuştu. Elektrik çarptığına dair bir söylenti vardı. Ama bizim gördüğümüzde bilinci yoktu. Hastaneye birinci kapalı geldi" dedi.
GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





