GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar'da sevilen sanayi esnafı Halil Işık ve oğlu Emre Işık'ın uzun yıllardır hizmet verdiği Güven İş Makineleri yeni yerinde ypğun katılımlı bir programla açılarak faaliyete başladı.
“Makineniz Güvende” sloganı ile uzun yıllar iş makineleri servis bakım ve tamir hizmetlerinde halkın takdir ve teveccühünü kazanan Güven İş Makineleri, daha güvenli ve kaliteli hizmet verebilmek için geniş ve ferah bir işyerinde faaliyete başladı.
Siyaset, bürokrasi, iş dünyası, sanayi esnafları ve medyanın yoğun katılımı ile gerçekleşen açılış programında Halil ve Emre Işık hayırlı olsun dilek ve tebrikleri kabul etti. Akhisar Nuri Giyik Sanayi Sitesi 50. Blokta faaliyete başlayan Güven iş makineleri deneyimli kadrosunun da işine duyduğu saygıyı gösteren ciddiyet ve samimiyetle yerini aldığı dikkat çekti.
13 Şubat 2026 da saat 11.30 da başlayan programda önce ilahiler okundu, kuran tilavetinin ardından yapılan ikramla program son buldu.
Programa, Akhisar Belediye başkan vekili Hasan Umutlu, CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet, MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sami Karaoğlan ve yönetimi, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ersöz, Akhisar Şoförler odası Başkanı Emin Akarsu, Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral, Meslek okulları idareci ve öğretmenleri, bir çok stk temsilcisi ve bürokrasinin birçok kesiminden yönetici, sanayi esnafı ve iş insanları ile kalabalık bir medya gurubu katıldı.
GHA/ S. Kollu














GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor




