Haluk Levent Akhisar’da temizlik seferberliği başlattı..
Akhisar’ın Kurtuluş Günü etkinlikleri çerçevesinde sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, konser sonrasında kirlenen alanı belediye başkanı ve gençlerle birlikte temizleyerek, bir ilke imza attı.
Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen 6 Eylül Akhisar’ın Kurtuluş Günü etkinliklerinde konser veren ünlü sanatçı Haluk Levent, birbirinden güzel şarkılarını on binlerce Akhisarlı için seslendirdi. Konser öncesinde Akhisar Belediyesi ile Akhisar Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından startı verilen temizlik seferberliğine Haluk Levent de katılarak Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve gençlerle birlikte çöp topladı.
Konser sonrasında gazetecilere açıklama yapan Haluk Levent, “Son yıllarda şöyle bir izlenim vardı; konser ve festivallerden sonra ortalıktaki çöpleri göstererek işte Rockçılar etrafı çok kirletiyor diyorlardı. Bir bakıma bu biraz haklı bir eleştiriydi. Biz de Akhisar’da Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve gençlerle birlikte böyle bir kampanya başlatalım dedik. Umarım bu proje diğer konserlerde de devam eder. Sadece konserlerde kalmaz ve yaşadığımız şehirleri daha temiz tutmaya özen gösteririz” dedi.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise, “Bu şehir bizim evimiz. Burada yaşıyoruz. Bu yüzden şehrimizi temiz tutmalı ve gelecek nesillerimize bu temizlik bilincini oluşturmalıyız. ‘Nasıl olsa belediye temizliyor’ anlayışı çok yanlış. Bu düşüncelerle ünlü sanatçımız Haluk Levent Akhisar Belediyesi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından başlattığımız kampanyaya katıldı. Kendisine duyarlılığı için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Akhisar’ı daha temiz tutmak için vatandaşlarımızdan aynı duyarlılığı ve hassasiyeti bekliyoruz. Umarım Akhisar’da başlattığımız bu temizlik seferberliği tüm Türkiye’ye örnek olur. Herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan temizlik sonrası konser alanından 15 torba çöp toplandı. Toplanan çöp torbalarının önünde hatıra fotoğrafı çekildi.
GHA

GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





