Tarih: 22.07.2024 17:29

KARPUZ KALDIRAN FESTİVALİ 27-28 TEMMUZDA

Facebook Twitter Linked-in

Gölmarmara Belediyesi festival programını da içeren bir basın bülteni yayımladı. 

GÖLMARMARA BELEDİYESİ “40. KAVUN-KARPUZ FESTİVALİ”

Gölmarmara Belediyesi “40. Kavun-Karpuz Festivali” 27-28 Temmuz günleri arasında düzenlenecek. Akpınar mesire alanında, 27 Temmuz Cumartesi günü “Akpınar Sehrası” ile başlayacak olan

festival, 28 Temmuz Pazar günü ‘Kavun-karpuz yarışması’, ‘karpuz yeme yarışması’, ‘Kırgız’ ve ‘Özlem Torluk’ halk konseri ile sona erecek.

DOLU DOLU BİR FESTİVAL PROGRAMI OLACAK

İlki 1970 yılında düzenlenen, Gölmarmara’nın tanıtımında önemli rolü olan, yetiştirilen kavun-karpuzun lezzetiyle ilçe sınırlarını aşmasına olanak tanıyan, yeni pazar alanlarının açılmasına imkân veren, konser, spor etkinlikleri ve yarışmalarla ilçe halkının sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan festivalimizin bu yıl 40.’sı düzenleniyor. Akpınar mesire alanında 2 gün boyunca sürecek olan festivalde birbirinden farklı etkinliklere imza atılacak.

27 Temmuz Cumartesi günü gelenekselleşen “Akpınar Sehrası” yapılacak. 

Doğal güzelliği ile nam salmış Akpınar mesire alanındaki pikniğimize Gölmarmara ve çevre ilçelerimizden tüm misafirlerimizi bekliyoruz.

28 Temmuz Pazar günü ise; Kavun-karpuz yarışması, karpuz yeme yarışması, “Kırgız” ve “Özlem Torluk” halk konseri ile “Gölmarmara 40. Kavun-Karpuz Festival” programı sona erecek.

 

Tarih: 27-28 Temmuz 2024

Saat:12.00

Yer: Akpınar Mesire Alanı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —