MESUT DİLSÖZ İLE YOLLAR AYRILDI
Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.
Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Cem Kavçak´ın Teknik Direktörlük görevinden istifa etmesi üzerine takımın başına getirilen Teknik Adam Mesut Dilsöz ile 2020-2021 sezonu sonuna kadar geçerli olacak anlaşma sağlanmıştı. 10 Aralık´ta imzaların atılması ile teknik anlamda takımın başına geçen Dilsöz, Akhisarspor´da yaşanan yaprak dökümü sebebiyle sahada görev yapacak tecrübeli isim bulamamış ve mağlubiyetlerle ilk yarıyı tamamlamıştı. İkinci yarı takıma dahil olan 26 isimle beraber ilk 3 karşılaşmada istenileni veren Dilsöz ve futbolcular taraftarlar grubunun da yönetiminde takdirini kazanmıştı. Akabinde art arda gelen mağlubiyetler sonrası kamuoyunda Mesut Dilsöz´ün istifa etmesi üzerine paylaşımlar ve konuşmalar gerçekleşmeye başladı. Geçtiğimiz gün İstanbulspor karşısında güzel oyun sergilenmesine rağmen rakip ağları sallandırıp galibiyet sevinci yaşayamayan ve uzun süredir bu hasreti çeken takımda anlaşmalı olarak Dilsöz ile yollar ayrıldı. Yönetim ile Mesut Dilsöz arasında alınan karar doğrultusunda sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.
Konu üzerine konuşan Akhisarspor imza yetkisi verilen Başkanı Evren Özbey “Teknik Direktörümüz Mesut Dilsöz ile anlaşmamız karşılıklı olarak feshedildi. Kendisine ilerleyen süreçteki çalışmalarında başarılar dilerim.” açıklamasını yaptı.
Dilsöz ise takım ile anlaşmanın karşılıklı olarak feshedilmesi üzerine “Hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Akhisarspor´u, yönetimini ve camiasını gerçekten seviyorum. Sezon sonuna kadar devam eden anlaşmamızı yönetim ile karşılıklı olarak feshettik. Kırgın değilim. İlerleyen haftalarda takıma başarılar dilerim.” dedi.
Öte yandan sezonun bitmesine 11 karşılaşma kala Teknik Direktör ile yolları ayıran Akhisarspor´un bu anlamda kimle anlaşmaya varacağı takım taraftarları tarafından direkt merak konusu oldu.
GHA-Süleyman Kollu
GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





