Tarih: 13.05.2022 14:40

Motorcu Tonton’dan Pilav Hayrı

Facebook Twitter Linked-in

Azalan Covid-19 vakalarıyla birlikte pandemi tedbirlerinin hafifletilmesinin ardından aylarca toplu hayır yapamayan Akhisar halkı birbiri ardına yaptıkları toplu hayırlarla hayır  ve paylaşma geleneğini yaşatmaya  yeniden başladı.

Akhisar’ın sevilen esnaflarından Motorcu Tonton İşletmesi’nin sahibi Murta Yavaş,  Nuri Giyik Sanayi Sitesi’ndeki işyerinin önünde düzenlediği pilav hayrı ile bu geleneği yaşatanlar kervanına katıldı.

Şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden tüm büyüklerinin ruhuna atfettiği hayırda kendisi de servis yaparak hayra iştirak eden Murat Yavaş duygularını gazetemiz ile paylaştı. Murat Yavaş “Öncelikle tüm eş, dost ve arkadaşlarıma bizleri bu hayrımızda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Rabbim bizleri bu pandemi belasından sonra bu güzel günlere kavuşturdu, şükürler olsun. Başta şehitlerimiz olmak üzere ebediyete intikal  eden tüm büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şadolsun. Bizlere de sağlıklı ve huzurla yaşayacağımız günler nasip etsin. Bir kez daha tüm halkımıza, eş dost ve arkadaşlarımıza selam, sevgi ve dualarımı gönderiyorum”dedi.

Hayıra Akhisar Şöförler odası başkanı M. Emin Akarsu ve yönetim kurulu üyesi Ali Aslan, Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran ve birçok iş insanı katıldı. Hayırda buluşan birçok esnaf ve kurum temsilcisi kısa süreliğine de olsa sohbet  ederek uzun süreli covid-19 pandemisi sürecinin sona ermesinin ardından bir arada olabilmenin mutluluğunu  yaşadı. Birlikte çekilen fotoğraflarının ardından  hayır sona erdi.

GHA/ Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —