Tarih: 19.02.2022 17:30

OYUN DA SEYİRCİ DE MUHTEŞEMDİ…

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, başlattığı turne programları Akhisarlı  vatandaşlarla buluştu. Program kapsamında izleyiciler için Tiyatro ziyafeti yaşayan Akhisarlılar , oyuncuların performansını ayakta alkışladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Akhisarlı  minik izleyiciler için  Küfe’ adlı tiyatro oyununu sahneledi. Manisa’nın tüm ilçelerinde  sergilenen Şehir Tiyatrosu’nun Akhisar daki oyunu büyük ilgi gördü . Nasreddin Hoca, Keloğlan, Karagöz ve Hacivat gibi Türk Edebiyatı’nın önemli kahramanlarının bir sahnede buluştuğu oyun, Akhisarlı miniklere eğlenceli anlar yaşattı. Türk kültürünün en önemli karakterlerini sahnede izleme ayrıcalığına kavuşan miniklerin, oyunu ve kahramanları büyük bir dikkatle takip ettikleri görüldü.

Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün oyunlaştırıp yönettiği ve Şehir Tiyatrosu ile öğrencileri tarafından sahnelenen oyun, izleyicilerin beğenisini kazandı. Oyunun sonunda oyuncuların performansı, Akhisarlı  tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı.

GHA/ Süleyman Kollu –  Kaynak: Kubilay Şenbay

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —