Tarih: 04.05.2021 19:50

Pazaryerleri açılıyor..!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun görüşmeleri neticesinde, pazarcı esnafının ve üreticinin tam kapanma ile elinde kalan ürünlerden doğan sıkıntılarının çözümü adına  sadece cumartesi günlerine özel saat 10.00 – 17.00 arasında pandemi kurallarına uyulması kaydı ile pazar yerlerinin açılacağı belirtiliyor.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından canlı yayında açıklama yapan Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral pazarcı esnafına ve üreticilerimize müjde diyerek başladığı konuşmasında bu bilgiyi verirken konu ile ilgili detaylı bilgilerin ilgili genelge yayınlandıktan sonra verileceğini ifade etti.

Yine gazetemize Akhisar Pazarcılar Odası tarafından gönderilen mesaj metninde

” Degerli Akhisarlılar Kıymetli Pazarci Esnaflarımız

Türkiye Pazarcılar Fedarasyonu Genel Başkanımız Syn Ali Karaca Pazarcı Esnaflarına Müjdeyi Verdi

İçişleri Bakanımız Syn Süleyman Soylu ile 3 gündür görüşmelerimizi kesmedik. Pazarcı esnaflarımızın ve üreticilerimizin sorun, sıkıntılarını her Zoom, video konferans toplantısında dile getirdik. Fedarayonumuzun gayretli mücadeleleri sonucunda cumartesi günü Haftada birkez olmak şartıyla pazarlarımızı kuruyoruz. Önümüz hafta günleri çoğaltmak için çalışacağız. Bizler demiştik; ‘Biz bitti demeden bitmez’ diye. Pazarcı esnaflarımız sahipsiz değildir. Kapanma sürecinde hiç oturmadan bakanlıklarımızla iletişimi hiç koparmadık..

Resmi genelge geldikten sonra detayları basınımızla paylaşacağız. TÜM PAZARCI ESNAFLARIMIZA VE AKHISARLILARIMIZA  HAYIRLI OLSUN.”

GHA / Süleyman Kollu

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —