Şarj istasyonları engelli vatandaşların imdadına yetişti
Akhisar’da engellilere büyük kolaylık..
Akhisar Belediyesi, engelli vatandaşların yaşamlarını daha kolay hale getirmek amacıyla engelli şarj istasyonları kurdu.
‘Engelsiz Akhisar’ fikriyle çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyesi, şehirde bulunan bozuk şarj istasyonlarını yeniledi ve daha modern şarj istasyonlarının sayısını arttırdı. Engelli vatandaşlar yapılan hizmetten memnun olduğunu dile getirerek Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkürlerini iletti.
Kentin farklı noktalarına kurulan şarj istasyonlarında aynı anda 2 adet araç şarj edilebiliyor ve yine cihaz üzerinde 2 adet cep telefonu şarj etmek için USB çıkışı yer alırken, dijital ekranlarda da belediyenin hizmetleri ile ilgili görüntüler sunuluyor. Belediye Başkanı Besim Dutlulu, engelli ve dezavantajlı vatandaşlar için daha yaşanabilir, engelsiz bir kent oluşturmak için çalıştıklarını ifade etti.
“ŞARJ İSTASYONLARI İMDADIMIZA YETİŞTİ”
Seyir halindeyken kullandığı akülü engelli aracının şarjını bittiğini ve belediyenin önünde gördüğü şarj istasyonunu imdadına yetiştiğini kaydeden Engelli Araç Sürücüsü Ramazan Şakar “Çok güzel bir uygulama. Bazen seyir halindeyken şarjım bitiyor. Bir baktım, şarj istasyonunu gördüm. Yapanlardan Allah razı olsun. Şarj istasyonu imdadımıza yetişti” dedi.
“ENGELLİ VATANDAŞLAR ARAÇLARINI GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ŞARJ EDEBİLECEK”
Akhisar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Seyyare Yapıcı, “Akhisar Belediyesi olarak, eski şarj istasyonlarının tamirini ve bakımlarını yaparak, engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 4 noktada eski ve arızalı şarj istasyonumuz vardı; bunların bakım ve onarımlarını gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’nun talimatları sonrasında 3 adet şarj istasyonunu daha şehrimize kazandırdık. Engelli vatandaşlarımız araçlarını Akhisar’ın her bölgesinde gönül rahatlığıyla yapabilecekler” dedi.
GHA

GÜVEN MAKİNE YENİ YERİNDE
Akhisar Basınından İlçe Jandarma Komutanı Bayram’a Nezaket Ziyareti
AKHİSAR EMITT FUARINDA TANITILIYOR…
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNE VİZYONER BAKIŞ
BELEDİYE MECLİSİNDE ENERJİ KESİNTİLERİ VE RAMAZAN YARDIMLARI ÖNE ÇIKTI
CHP’ Lİ GENÇLERDEN PAZARCILARA SICAK BİR DOKUNUŞ
Ferdi Deren’in Konuğu Öner Alanç
Büyükşehirden Çiftçiye Sıvı Gübre Desteği
İLÇE EMNİYET BİRİMLERİNİN 2025 PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
METEOROLOJİ UYARDI!
1 ŞUBATTA AKHİSARDA ENERJİ YOK!
BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ
Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaçak Kazıya Suçüstü...
AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ
BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI
MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR
Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu
Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk
Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor
Leziz Akhisar Festivali Başladı
Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!
Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı
GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE
Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”
Yükleniyor





