Tarih: 24.02.2022 09:50

ÜNİVERSİTEDEN SEKTÖREL İŞBİRLİĞİ ZİYARETLERİ

Facebook Twitter Linked-in

Tütün Eksperliği Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rana KİBAR, Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Kadir Ay, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Tarık KUNDURACI ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Süleyman ÜSTÜN’ den oluşan heyet VESTEL Ticaret A.Ş. yetkililerini ziyaret etti.

Vestel Müşteri Hizmetleri bünyesinde yer alan Servis Akademi’ de yapılan görüşmelerde VESTEL Müşteri Hizmetleri A.Ş. adına Müşteri Hizmetleri Merkezi ve Saha Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Dr.Yıldıray BAŞKURT, Vestel Müşteri Hizmetleri Mükemmeliyet ve Eğitim Müdürü Esra Akgün, Müşteri Hizmetleri Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı  Mustafa Nevzat YATIR, Yetkili Servisler Eğitim Sorumlusu  Seçkin FIRAT, Kıdemli Servis Eğitim Uzmanı ve Eğitmen Bülent POLAT  ev sahipliği yaptı.

Vestel Müşteri Hizmetlerinin bugüne kadar Üniversite ve Meslek Liseleri işbirliği ile pek çok projenin hayata geçirildiğini söyleyen VESTEL Yetkilileri, bu projeler ile okulların teknik altyapı imkanlarını geliştirerek, öğrencilerin daha iyi imkanlarla eğitim almalarına katkıda bulunduklarını ve öğrencilerin yetkinliklerini artırma hedefi ile eğitim programları düzenlediklerini belirttiler.

Karşılıklı yapılan görüşmelerde, sektörel istihdam beklentileri ve ihtiyaçlar, Meslek standartları ve yeterlilikler, proje işbirlikleri, kariyer planlamaları, Üniversite-Sanayi işbirliği ele alındı. Prof.Dr. Kadir AY, Üniversite-sektör işbirliklerinde temel amacın geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize hedefledikleri  ve mutlu olabilecekleri bir  alanda istihdam seçenekleri  hazırlamak olduğunu ve bu sektörel işbirliklerinin tüm programlarda devam edeceklerini ifade etti. Gelecek toplantının Akhisar Meslek Yüksekokulunda yapılması ve Öğrencilere sektör kariyer beklentilerini içeren bir seminer verilmesi kararlaştırıldı.

GHA/ Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —