Tarih: 14.08.2023 15:44

Yaz tatilinde derslik sıralarını yenilediler

Facebook Twitter Linked-in

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına bir ay kaldı. Yeni eğitim öğretim yılında kullanacakları derslik sıralarını tamir ederek, yenileştiren öğrenciler “her şeyi okuldan beklememeli” diyor.

Geçtiğimiz yıl çok iyi bir eğitim döneminin ardından yaz tatilini geçiren öğrenciler, tatillerinin bir bölümünü okul gereçlerini yenilemek için kullanıyor. Öğrenciler, “görüyoruz ki yaz tatilinde birçok öğretmenimiz atelyelerde, sınıflarda hep hazırlık içerisinde, hepsinin de gayreti daha güzel bir okulda eğitim görmemiz. Biz de onların bu gayretlerini yalnız bırakmak istemedik. İşin bir ucundan tuttuk.

Bozulan , kırılan sıralarımızı tamir ettik. Kırılan demirleri kaynakla birleştirdik, boyadık. Üstlerindeki tahtaları zımpara ile temizledik, vernik atarak yepyeni görünmesini sağladık. Bu sene bu sıraları daha dikkatli kullanacağız” diyerek çalışmalarını anlattı.

Okul öğretmenleri de “öğrencilerimizle birlikte okulumuzun araç gereçlerine sahip çıkmak, onları yenilemek çok güzel bir duygu. Tatilde okula gelerek bize yardım etmeleri takdiri hak ediyor.  Hepsinin ellerine yüreklerine sağlık. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

GHA / Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —