Tarih: 15.03.2024 12:29

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Akhisar'ı Ziyaret Etti.

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında Manisa’yı ziyaret eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, programı kapsamında ziyaret ettiği Akhisar’da partinin Belediye Başkan Adayı Alican Lopoğlu’yla esnaf ziyareti yaptı.

Akhisar Belediye Başkan Adayı, meclis üyeleri ve partililer Genel Başkan Özdağ’ı Akhisar’ın en işlek caddelerinden Tahir Ün’de meşaleler ve sevgi sloganları ile karşıladı. Partinin ilçe temsilcileri tarafından çiçek takdimi yapılmasının ardından katılımcılar ile fotoğraf veren Genel Başkan Özdağ ardından ilçe merkezindeki esnafı dolaşarak oylarına talip olduklarını söyledi. Özdağ’a ziyaretleri sırasında Belediye Başkan Adayı Alican Lopoğlu, meclis üyesi adayları ve  partilileri de eşlik etti.

Esnaf ziyaretleri sırasında yerel ve ulusal basına demeç veren Özdağ “Sadece Manisa’da değil bütün Ege Bölgesinde, İzmir’de, Ankara’da Zafer dalgası geliyor. Bunu gözle görmek çok kolay hale geldi. Sadece Türk gençleri değil, Türk gençlerinin ikna ettiği anne ve babaları da Zafer Partisi için sokaklarda. Artık Zafer Partisinin çözüm önerilerinin farkına varan emeklilerde Zafer Partisi’nin yanında. Ucuz İşçi diye sunulan ama aslında sigorta ödemeyerek Türkiye ekonomisine ağır zararlara neden olan bu düzensiz göçle gelen kişiler olduğu biliniyor. Biz süreç devam ederse Türkiye’nin bugün yaşadığı felaketten çok daha büyük bir felakete sürükleneceğini Türk halkına her geçen gün anlatmada daha başarılı oluyoruz. Türk halkıda anladığı şeyi Zafer’e oy olarak çeviriyor.” dedi.

Kaynak : Rüstem Savaş




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —